0 $
REGISTRACIJA
BLOG

Svaki početak ima dve raskrsnice

Ako ste uspeli pročitati moj jedini blog ove godine, koji se desio još u januaru 2024, onda ste se sigurno i zapitali, šta je autora ovih blogova sprečilo da objavi bar jedan blog mesečno?
 
Odgovor je veoma jednostavan, a glasi “nepredviđene okolnosti”. Neko će ovo shvatiti kao izgovor ili opravdanje, a neko kao samo cilj da čitaocima prenesem neku realnu sliku iz života.
 
Moj radni dan je sve, osim dosadan. Moj radni dan je sve, osim predvidiv. Moj radni svakodnevni život je sve, osim da se nikako ne uklapa u tipične šablone. Zašto je to tako? Jedna od prvih, najbitnijih i svih ostalih po redu razloga je okrenutost ka ispravnoj duhovnoj stazi, ka izvorima istine, ka informacijama iz kosmosa, ka Svetim znanjima.
 
Ako možete zamisliti neku ogromnu prostoriju koja pokriva veličinu nekog grada od par miliona ljudi, gde su smeštene sve knjige koje postoje na planeti, onda će Vam sigurno mnogo teže biti zamisliti isto takvu ogromnu prostoriju kojoj se ne vidi kraj. Recimo da je ta prostorija slična beskonačnoj veličini kosmosa.
 
Svaka osoba na ispravnoj duhovnoj stazi, koja istovremeno na osnovu molbe dobija pomoć iz kosmosa u obliku vizija, kreacija, informacija, poruka, usmerenja će možda najbolje razumeti ova poređenja “prostorija za knjige, znanja, informacije”.
 
I onda sada samo zamislite da imate pristup takvoj beskonačnoj prostoriji sa beskonačno nanizanim policama za knjige, sa informacijama koje nikada niste ni videli, ni čuli ni pročitali.
 
Dobro došli na puteve Svetih znanja, gde “dosada” kao pojava ne postoji, gde “sveznanje“ kao pojam ne postoji i gde pristup imaju samo oni koji su svoj život podredili konstantnom razvoju.
 
Upravo ta činjenica i mogućnost da preuzimate deliće neograničenog znanja je dovela i mene u situaciju da mi dnevno fali još najmanje 48 sati. Po toj logici, dan bi trebao da traje oko 72 sata, što je trenutno za svakog na planeti nezamislivo i nemoguće. Ali, ko zna šta nas čeka na ovoj putanji sa Svetim znanjima.
 
I onda dolazimo do glavne teme koja se zove “Svaki početak ima dve raskrsnice” koja se može skratiti na dve jednostavne misli, da odustanemo ili nastavimo na nekom početku nekog projekta.
 
Kada bi mi neko rekao, sa kakvim situacijama i problemima ćemo se suočiti u toku realizacije ovog sajta, rekao bih mu bez dvoumljenja:“Nemoj da fantaziraš, to ne može biti moguće”!
 
Ali, ipak sam doživeo i proživeo prvi pra pra početak zamisli da se napravi sajt za širenje Svetih znanja na globalnom nivou, do tamo neke završnice koja je predstavljala najveće iskušenje za mene, da se to uopšte završi.
 
Razumem da ima prepreka na svakom početku, sredini i kraju. Razumem da se svaka prepreka može rešiti i razrešiti, kada joj bude vreme. Ali nisam razumeo zašto se te prepreke stvaraju na osnovu nečega što je već u svetu odavno razrešeno.
 
To je isto kao da nekome date zadatak, da u današnje vreme izmisli toplu vodu, a on vam kaže:”Auuuu… ovo je veoma složen zadatak, trebaće nam ko zna koliko vremena.”… Otprilike na ovakve slične situacije smo nailazili nakon što je web stranica bila završena, ali je nismo mogli pokrenuti u “public” režimu.
 
Sreća moja, pa je nekoliko ljudi iz mog okruženja, koji učestvuju u razvoju ovog projekta, bio svedok ovim “neobjašnjivim pojavama i preprekama”. Da ih nije bilo, u momentu bih pomislio “koji sam deo života prespavao” ili “šta to meni nije jasno a da se odnosi na toplu vodu koja još nije izmišljena?!?”
 
Zamislite da je web stranica bila već gotova u januaru-februaru, a da smo uspeli ga “oživeti na public režim“ tek u maju 2024. godine. Neko bi rekao da ne znaju svoj posao, neko bi pomislio da nemaju motivacije, želje, energije a neko bi izmislio još 1001 verziju razloga, zbog čega web stranica koja je bila završena u januaru-februaru je bila puštena u rad tek u maju 2024. godine…
 
Najkraći mogući odgovor na ovo pitanje vam glasi:“Svaki projekat na planeti u kojem učestvuju izvori ljudskih neznanja će se suočiti sa nepredvidivim rokovima završetka i nepoznatim brojem detalja koji će se trebati korigovati. Ublažavanje ovih nuzpojava je moguće samo uz primenu Svetih znanja koji će sve navedene greške ublažiti i korigovati do mere da sami kreatori projekata sačuvaju i svoje zdravlje i svoj nervni sistem. Sve ovo ne treba ni da čudi, kada se uzme u obzir postojeće stanje cele planete, na kojoj su stvoreni projekti namenjeni (ne)namernoj destrukciji i planete i celog živog sveta na njoj”.
 
Nadam se da nismo zakomplikovali objašnjenje vezano za pokretanje ove web strane, jer navedenih razloga zbog kojih je kasnio ovaj projekat ima za nekoliko knjiga. Dovoljno je reći da smo shvatili da to što se neko izjašnjava za “knjigovođu” ne mora značiti da on poznaje svaki detalj svog posla, da to što neko radi kao operater za recimo globalnu kompaniju Paypal ne mora značiti da je edukovan, pa da upućuje nesvesno potencijalne klijente na krivokletstvo.
 
Žalosno je kada tamo neki “no name” klijent mora objašnjavati operatorima globalne kompanije da je krivično delo ukoliko se ispuni formular koji oni nude određenoj kategoriji klijenata, uz napomenu da smo se konsultovali sa poreskim stručnjacima i da to nije naša percepcija ili želja?
 
Samo u svetu ljudskih neznanja trebate uvek biti spremni da čitate između redova, pogotovo sve ono “sitnim slovima”, jer je on izgrađen na “iluziji materije i interesa”. Sreća naša, pa kod nas uvek postoji raskrsnica sa dva tačno definisana smera:”Da li želiš da ideš putevima ljudskih neznanja, iluzija i interesa ili putevima istine, slobode, harmonije i Svetih znanja?”…
 
Odgovor ste sigurno već dobili, jer da to nije taj odgovor, mi Vam ne bi mogli još ni dan danas napisati ovaj blog, zamislite drugi po redu od početka ove godine… Ovaj put smo Vam preneli početke našeg razvoja, sa xx nepredvidivih situacija, proisteklih iz ljudskih neznanja. A za kraj Vam dajemo i definiciju za ”Ljudska znanja”
 
“Ljudska znanja postoje isključivo kao rezultati korigovanja ljudskih neznanja uz pomoć Svetih znanja. Davno rečeno, davno potvrđeno i davno dokazano…” Duhovne energije
 
Do sledećeg “blogerskog“razmišljanja, veliki zagrljaj.

Povezani postovi

0 komentar(a) Ulogujte se da bi ostavili komentar...